internet bingo

wat is er zo speciaal aan online bingo?

Online bingo verschilt op een aantal manieren van bingo in een bingo hal. Hier zijn een paar van de grootste verschillen die online bingo juist zo leuk maken om te spelen.

vrienden maken

Het verschil tussen online bingo en allerlei andere online gokspellen is dat het bij online bingo juist gaat om een gezellig spel te spelen met uw vrienden. Winnen is natuurlijk ook leuk, maar het gaat vooral om de gezelligheid. Het is een echt groepsspel, en dat is te merken. Wanneer een speler wint dan zal hij of zij altijd gefeliciteerd worden door de andere spelers. Online bingo websites zijn vaak verdeeld in verschillende kamers, en iedereen heeft zijn favoriet. Als u eenmaal een aantal spelers hebt leren kennen kunt u altijd terug naar die gezellige kamer om te zien wie van uw vrienden er vandaag weer online zijn. Tijden offline bingo mag u niet praten tijdens het spel, maar bij online bingo wordt dit juist aangemoedigd. Daar gaat het namelijk juist om!

Automatisch aankruisen

Tijdens het spelen en het chatten hoeft u nooit bang te zijn dat u een prijs misloopt omdat u door het chatten een nummer hebt gemist. Bij online bingo worden de nummers namelijk vanzelf afgekruist. Dus als u net gezellig met iemand aan het praten bent hoeft u niet steeds maar half op te letten omdat u anders een nummer mist. U kunt uw vrienden uw volledige aandacht schenken. Zelf als u twaalf kaarten tegelijk speelt zult u bij online bingo nooit een nummertje missen!

grotere prijzen

De prijzen bij bingo zijn altijd afhankelijk van het aantal spelers. In offline bingo spellen is het aantal spelers gelimiteerd door het aantal mensen die in de kamer aan tafel passen. Dit is bij online bingo nooit het geval, omdat de kamers niet gelimiteerd zijn tot een fysieke omvang van zoveel bij zoveel meter. Bovendien mogen spelers tijdens elk potje online bingo meer dan een kaart tegelijk spelen. Dit betekent dat bingo websites meer geld in de jackpot kunnen steken. Daarom zijn de jackpots bij online bingo vaak ook veel groter dan bij offline bingo spellen.