bingo tips

1. doe mee met de bingo chat

Uw bingo spel wordt er niet alleen gezelliger door, u kunt ook meedoen aan de spellen die tijdens de chat gespeeld worden voor bonuspunten of voor geld. Bovendien hebben de andere spelers ook misschien informatie over leuke bingo tournamenten, bonussen, of ander leuk nieuws.

puzzle, last part, joining together

2. vermijd overvolle kamers

Meer spelers in een kamer betekent wel dat de website voor die ronde een grotere prijs kan aanbieden, maar het betekent ook dat de kans op winnen over meer spelers verdeeld is. Vermijd kamers die echt helemaal propvol zitten. Minder volle kamers hebben misschien minder grote prijzen, maar ze hebben wel grotere kansen.

3. speel alleen bij betrouwbare sites

Speel alleen bij websites die goed gerecenseerd zijn of waarvan u weet dat ze betrouwbaar zijn. Zo weet u zeker dat de software goed is en dat u wanneer u wint zonder problemen uitbetaald zal worden wanneer u daar om vraagt.

customer, expectation, service

4. controleer de beschikbare betalings en uitbetalingsmethode

Wanneer u een account aanmaakt bij een bingo website is het altijd verstandig om eerst even te kijken wat voor betalings- en uitbetalingsmethoden deze website aanbied, en of deze methoden u het beste uitkomen. Als u geld overmaakt dan staat dit meestal meteen al op uw bingo account, maar het uitbetalen van een prijs die u gewonnen heeft duurt vaak iets langer. Daar kunnen enkele dagen overheen gaan. U kunt het beste vooraf even nagaan hoe lang dit zal duren.

salary, payout, donation

5. zoek naar sites die de beste bonussen aanbieden

Zoek naar de bingo sites die grote bonussen aanbieden, zoals bijvoorbeeld een dikke inschijfbonus voor nieuwe spelers. Van zo’n aanbieding kunt u als nieuwe speler mooi gebruik maken.

favorite, award, bevel